dimarts, 23 de desembre del 2008

You're No Fun Anymore

I, ara, una cosa completament diferent:

El ministre de Salut i Medi Ambient de Sant Vicenç i les Granadines, Hon. Douglas W. Slater, estampat a la camisa del senyor Creosota.



I, ara, una altra cosa completament diferent:

L'evolució del meu nivell de glucosa en sang (en mg/dl) durant els darrers set anys.


9 comentaris:

Alex. ha dit...

Amb aquest post, retrobes la dignitat que l'home del serell et va fer perdre un dia.

Un Ministre, el senyor Creosota i el nivell de glucosa... el trident de Nadal!

Ah!... Bon Nadal Zinc!!!!

Anna Tarambana ha dit...

I, ara una cosa totalment diferent:

La inquisició espanyola dememant entrepans d'spam mentre miren per la tele un partit de tenis d'un escocés contra un flam gegant.

Felicitats a la seva glucosa.

Zincpiritione ha dit...

Alex, gràcies i molt bon Nadal també per a tu, i per a tots aquells i aquells que estimes, i per a tots aquells i aquelles que odies, i per a tots aquells i aquelles que ni fu ni fa, i per a tots aquells i aquelles que no coneixes, i per a tots aquells i aquelles en general, llevat de la Marina Rossell.

Tarambana, la meva glucosa s'ha posat vermella i tot de l'emoció, però com que està a la sang no s'ha notat ni re. Li retornem la felicitació i li enviem una abraçada ben forta als seus eritròcits. Que passeu unes bones festes. I ara, un arbre:

THE LARCH.

pratinsky ha dit...

De on el teus aquest ministre?, em recorda moltissim l'empresari canibal d'una vella peli brasilera Macunaima, si no l'heu vista us la recomano del tot.
Per cert amb aquestes fluctuacions de glucosa et pots dedicar a navegar un quant temps per aquell fastigós postre post-postguerra que es deia "pijama"

Falis nadal

Sergi ha dit...

I s'ha de trobar una relació entre totes dues coses diferents?

Jordi Casanovas ha dit...

I la senyora Piritione controlant els nivells d'ingesta de torrons aquest Nadal on para?

Epístoles i pistoles ha dit...

ei ei ei! Bon Nadal pel Ministre, per la vaca Ció, per en Venanci de Girona (que té sis fills), per tota la gent que corre per aquí i va, per tu també Zinc!

Anònim ha dit...

Felicitats pel primer premi a la segona hora ;)

Llum ha dit...

Zinc, què va passar al 2007?

Ara en sèrio: estàs molt bé de la glucosa. T'ho diu algú que en els dos últims anys té la glucosa a 60. El límit per baix és just aquest: 60. Així que... a menjar coses dolces, que no tens cap problema!