divendres, 11 d’abril del 2008

Boicot!

Per tal que aquest bloc no pugui ser titllat de frívol o de poc compromès amb l'actualitat sociopolítica global, un servidor de vostès s'adhereix al boicot contra la celebració dels Jocs Olímpics a Pequín (que no és Shangai).

Boicot perquè darrera de la festa de l'esport s'hi amaga l'agressió als drets d'una minoria.

Boicot perquè la dignitat d'un col·lectiu està en joc.

Boicot perquè ells són pocs i necessiten el suport de la resta del món per defensar la seva causa.

Boicot perquè se'ls respectin els drets individuals i col·lectius.

Boicot perquè sí. Perquè em cauen bé. Perquè la majoria són gent gran i pacífica que no fan cap mal a dingú.

En altres paraules: per aconseguir que la petanca sigui acceptada com a esport olímpic i els petanquistes degudament reconeguts pel COI com a esportistes d'elit... boicot a Pequín!

Boicot per tot aixòs i perquè la petanca és, de llarg, un esport molt més digne que d'altres injustament més populars (i a les proves em remeto...)





Els petanquistes ens necessiten. Comença la campanya! Salvem la petanca! Boicot a Pequín (i als deports indignes en general!)

9 comentaris:

Uri ha dit...

Doncs jo també m´hi sumo, que si, que vale, i que estic amb tu. Quedem demà a les nou (qui diu nou diu 9) a la plaça Sant Jaume per a la nostra primera acció reivindicativa. Jo seré el Mosso mirant a la Generalitat a la dreta. Em dic Miquel i NO portaré espardenyes. Al pati dels tarongers hi tindrem uns canapés i uns "pitisangus" que ha preparat la carmina. Ja te la presentaré. Ah, i vine amb la Iaia i amb la senyora Piritione!

Jordi Casanovas ha dit...

Ploro d'emoció al pensar que finalment la petanca podrà ser olímpica i més tenint en compte que el seu parent d'hivern, el curling, ja ho és.

Anònim ha dit...

l'únic que puc dir en aquests casos és: oh, el curling! ah, la petanca! delícia de les delícies!

Puji ha dit...

Ai amic Zinc! Com es nota que no teniu una pista de petanca sota la finestra de casa, que s'omple de iaios escandalosos cada dissabte i diumenge a les vuit del matí. Com es nota que no sabeu com en pot ser de desvetllador el so que fan les boles metàl·liques picant entre elles!

Boicot a Pequín? No! Boicot a la petanca!

Zincpiritione ha dit...

Fet, uri, i si no et sap greu vindrà també el senyor Venanci de Girona (que té sis fills), ni que sigui per fer hasta una mica de bulto! :P

Això mateix, jordi, si el curling és olímpic, perquè no la petanca? :o

Oh, senyoreta Romaní, oitant! I si tots els planetes del cosmos són rodons no és pas per altra cosa que per imitació de la perfecta forma de les boles d'aquest noble (i deliciós) deport!

Puji, si la petanca fos deport olímpic es practicaria en recintes degudament preparats (petanca indoor). Però ai las! Mentre els petanquistes no disposin de medis adients (per culpa de l'oblit institucional), hauran de seguir practicant aquest deport a la via pública, com uns vulgars skaters...

sombretti ha dit...

Amb lo que els agrada als gabatxos la petanca, és normal que Sarkozy s'hagi sumat a la seva causa.

Anònim ha dit...

Escric només per informar a la iaia casposa que havent-la llegit des de fa ara un parell de setmanes, l'he inclós finalment a la llista de links del meu blog.

El link a la cançó d'Antònia Font m'ha tocat el cor.

Zincpiritione ha dit...

sombretti, no sé si em creurà (perquè, de fet, aixòs que diré és mentida), però aquesta tarda he vist un grupet d'avis cremant una bandera xina. Aquesta revolució ja no es pot parar!

Benvolguda senyoreta eivipop, moltes gràcies. Quan un servidor es digni a tornar a posar enllaços al bloc, compti que serà corresposta.

sombretti ha dit...

Sr. Zinc, encara que sigui mentida, m'ho crec, venint de vostè.