dimecres, 16 d’abril del 2008

Invocació

Oh! Esperit que has posseït la meva impressora: a tu t'invoco, ésser maleït, que habites dins l'ànima dels aparatos tecnològics i fas que es pengin.

A tu m'adreço, dimoni pelut i cibernètic, per fer-te saber que no em fas por. Que sé com derrotar-te, perquè tinc un botó que diu reset i, si m'apures, un que diu on-off.

Et desafio, oh! esperit malèfic: fes el favort de tornar-me la meva impressora tal com era antas!

Jo invoco la teva presència ara i aquí per mostrar-te el meu poder. Mira, mira el meu poder: Uuuuuuuh! Uuuuuuuuh! Què? No et faig por, amb aquest podert? Mira, ara hi torno, viam si t'espanto definitivament: Uuuuuuuuh! Uuuuuuuuuh!

Em tems. Ho sé. La teva derrota és certa, covard, més que covard.

Dóna la cara, tu, ectoplasma desconfigurador d'impressores, i amb la sola força del meu pensament t'expulsaré d'aquest cos que has posseït!

Oh! Esperit de la meva impressora, si ets aquí: MANIFESTA'T!


10 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

doncs deu ser una epidèmia, la meva també està posseïda i fa sorolls estranys...

Sergi ha dit...

Quan trobis una solució no dubtis a fer-la pública, perquè no conec cap impressora que vagi a l'hora i no doni mai problemes. Els esperits s'han apoderat de totes elles, és la fi de les còpies en paper...

Anònim ha dit...

jajajaja feia temps que havia deixat de mirar els blogs però amb aquests posts me n'han tornat a entrar les ganes.

Marta Cebrián ha dit...

Sincerament jo crec que tot això són vagues encobertes, com fa la Renfe quan no xuta ni p'atrás. Deu ser cosa de la negociació del conveni i l'única manera que tenen de pressionar és aquesta. Paciència.

sombretti ha dit...

Vagi amb cuidadu senyor Zinc que aixòs té molt mala pinta! Porti el full imprès a l'Ikert Jiménez aviam què pot ser.

Zincpiritione ha dit...

jordi, aixòs és un Estallidoooooo!!! Que algú cridi el Dustin Hoffman! I porteu aigua calenta i tovalloles netes!!! Alarma nucleart!!! Pandèmia!!! Poseu-vos el traje groc, i ojo que no estigui foradat, que s'us pot encomanar i també acabareu parlant amb caràcters raros!! :P

XeXu, s'ha acabat aixòs d'imprimir! A partir d'ara ens tocarà fer com els monjos d'antas i copiar-ho tot a mà! (Pobres senyoretes del Mercadona... quina fenyada per fer els tickets!)

Arigato, metzina!

Marta, però parlumenus podrien fixar uns serveis mínims, no? :P

No dubteu que aixins ho faré sombretti(vale, és mentida un altre cop, però total sucreureu igual...) :P

Anna Tarambana ha dit...

Calla, que no et vulgui dir alguna cosa! O fins tot potser enviar missatge extraterrestres fora perquè ens ataquin!

A vegades fer anar una impressora és més difícil que ser "usuario de windows!"

Zincpiritione ha dit...

Potser sí que és un missatge encriptat, Tarambana! Provaria de fer una anàlisi sintàctica del text, viam què surt... però no acabo de trobar el subjecte! :)

Zincpiritione ha dit...

I ara, devots lectors, em disposo a començar el cap de setmana. Lamento no deixar-vos amb cap nou post per tenir-vos entretinguts durant aquests dies, però tot i que d'ideies no me'n falten, ara mateix no disposo de prouta inspiració. Tanmateix la blocosfera en general i la catosfera en particular són curulles de blogs molt més interessants que aquest per anar a perdre el temps.

Que tingueu tots i totes un cap de setmana ben estupendu i ple de coses maravilloses. Gràcies per tot i que per molts anys ens puguem anar llegint i comentant en vida vostra i de tots plegats.

I ara, si m'excuseu, me'n vaig a un puestu a fer una cosa.

Carles Casanovas ha dit...

Esteu perduts, es inútil, només t'en en sortiràs invocant al "Gran Manittú de les prades del Mississipi"
Records, Jordi de Búfal encabronat.