dilluns, 12 de gener del 2009

Mals propòsits

Heus ací una relació de coses que un servidor es proposa fer durant aquest any que acabem d'encetar, i que hom convindrà a considerar com a Mals Propòsits:

  • Robaré material d'oficina de la fenya. Especialment bolis Pilot, cedés i devedés.
  • Llençaré, conscientment, la tapa dels llagurts a la bossa del contenidor groc.
  • No m'apuntaré al gimnàs.
  • Escoltaré (i, qui sap si se m'enganxarà i tot), alguna cançó de la Marina Rossell (los ángeles están de moooooooda, porqué nos hasen faltaaaaaaa...).
  • Llegiré un llibre del Carlos Ruiz-Zafón.
  • Quan s'acabi el paper de la impressora de la fenya, no el canviaré. Esperaré que ho faci qui vulgui imprimir després de mi. Jo ja n'estic tip! Perquè sempre m'ha de tocar a mi (o a tu, benvolgut lector, benamada lectriu) fer-ho?
  • Crearé un grup al Facebook reivindicant alguna cosa que no importi absolutament gens a dingú. Convidaré Incordiaré a tots els meus amics perquè s'hi uneixin, i si ignoren la invitació hi insistiré. Si ells m'ho fan a mi, jo tinc dret a tornar-m'hi, hombre, ya.
  • Permetré que la senyora Piritione desenvolupi la seva vena cleptòmana. No m'enfadaré, ni faré aspavientos de cap mena si, sense voler-ho, es posa alguna cosa a la butxaca a les botigues de souvenirs dels països que visitem durant l'any.
  • Escriuré, d'amagat, posts a la fenya que, molt probablement, seran tan dolents com aquest.
  • Continuaré sent hipòcrita davant del jefe#3 i li diré a tot que sí, que oitant, però després faré el que em sembli.

I també menjaré més ous ferrats.

9 comentaris:

NeoPoeta ha dit...

Em semblen molt bons despropòstis, o mal propòsits, com tu dius.

Sobretot el del Feisbuc i el de la vena cleptòmana de la seva senyora.

vilapou ha dit...

Home, doncs tampoc em sembla que... Vull dir que potser és dels més fàcils de complir que he llegit per aquests blogs de déu...

Sergi ha dit...

El darrer propòsit, el que no té punt, sens dubte t'ajudarà a fer més maca la teva gràfica del colesterol, que espero que tindrem l'oportunitat de tornar a veure en una futura revisió.

Pel que fa als altres propòsits, molts jo ja els duc a la pràctica, així que no em semblen tan descabellats, crec que te'n sortiràs perfectament.

Si t'estàs molt de temps sense escriure, entendré que has aconseguit el propòsit d'escoltar Marina Rossell, i que estàs en fase de depressió i no pots escriure.

sombretti ha dit...

No em digui que vostè no roba material d'oficina de la fenya!! I quan necessita un boli, se'l compra??? mansembla que des de que treballo que no m'he comprat cap boli.

Anònim ha dit...

doncs jo, per començar l'any amb bon peu, l'altre dia vaig girar el cartell de la porta d'un caixer, de manera que hom llegia "empenyeu" en comptes de "estireu" i viceversa, i d'aquesta manera ningú obria la porta a la primera. I no puc evitar sentir-me tremendament orgullosa d'aital gamberrada.

Jordi Casanovas ha dit...

M'ho crec tot, tret d'això d'escoltar la Marina. Tanta malvestat no és possible.

Jordi ha dit...

Endavant amb els propòsits. Fem entre tots un món millor i més sostenible!! jejeje Amb lo del gimnàs, són diners que et poses a la butxaca, perquè la gent que s'ho proposa, paga durant tot l'any i no hi va mai.

El veí de dalt ha dit...

Així m'agrada!

mapi ha dit...

sort amb els mals propòsits!! :)