dimecres, 21 d’octubre del 2009

Res clar

No m'agraden els gossos petits i efeminats que lladren i ensenyen les dents com si fossin qui-sap-quina-mena-de-bèstia-assassina. No m'agraden les vespinos trucades que fan més soroll que una Airbus. No m'agraden els quillos que condueixen Seatleons tunejats amb el posat xulesc de qui pilota l'Airbus d'abans. No m'agraden els egos inflats d'aquells que compensen amb la supèrbia la frustració de no ser res més que un pet bufat. No m'agraden els físics espectaculars que amaguen cervellets miserables de la mida d'un cacauet. No m'agrada la fruita de formes perfectes i colors de laboratori que no té gust de re. No m'agraden aquells que parlen molt però no diuen re. No m'agrada la mediocritat que es creu genialitat només perquè du una simple etiqueta de modernitat penjada a la punta de la fava. No m'agrada la merda per molt ben embolicada que me la vulguin fer comprar.

No m'agraden aquells que, l'única cosa que tenen clara, és que ho tenen tot molt clar.

Però tampoc no m'agraden els gossots grossos que tenen por dels gats. No m'agraden les iaies que van amb Q7 pel carril de la dreta de l'autopista sense passar de 60. No m'agraden els genis que pequen de falsa modèstia. No m'agraden els físics deixats perquè l'estudi-de-l'obra-de-Sartre-no-em-deixa-temps-per-cuidar-me. No m'agrada la fruita macada, per molt ecològica que sigui. No m'agraden aquells que no diuen re perquè no tenen res a dir. No m'agraden els que no volen innovar perquè ja-estem-bé-així. No m'agrada el foie si me'l serveixen en un cóm.

I no m'agraden aquells que tenen molt clar que no tenen res clar.

13 comentaris:

marta ha dit...

M'agrada i no m'agrada. He buscat cóm al diccionari

Anònim ha dit...

EN DEFINITVA,NO T'AGRADA RES.
ELS QUE DUCTAN BENEITS SIGAN.
JUGANT AMB BCN.

Sergi ha dit...

Quin mega-post. M'ha agradat molt com ho has escrit. El terme mig s'ha d'imposar, per algunes coses molt, i per altres poc. Però el terme mig perfecte no pot existir. Si existís, no t'agradaria.

Joseph Blonde ha dit...

Bona nit Zinc! Bona nit lectors!

He obert un bloc fa 15 dies, i estic a la fase de promoció, i costa que això arrenqui! Si fos possible, Zinc, que m'afegissis a la llista de blocs recomanats (o com vulgues anomenar-li-ho); i a vosaltres, lectors curiosos, que de ben segur no us deixarà indiferents. Deixo el link aquí:

http://aixoestafatal.blogspot.com/

Gràcies per la vostra atenció i endavant!! ;)

Uri ha dit...

Ei rondinaire, m'agrada veure que avui no et barrufa...

Jordi Casanovas ha dit...

quin descans no tinc ni un seatleon ni un Q7

Kruella ha dit...

Jo tinc un físic espectacular i un cervell de síndria ... ;-)

Alex. ha dit...

Sempre he pensat que els gossos petaners... fan feliços a la gent que vivim en pisos de 35m2.

Tres petaners en fan un d'atura i, dos d'atura, un d'alemany!

Bub! bubb!

meta.N ha dit...

M'ha agradat el final, és una d'aquestes obvietats contra les que s'ha de lluitar.

És com allò d'en Sòcrates, o qui sigui: "jo només sé que no sé res"

i es va quedar tan pantxo el tio, com si hagués descobert la sopa d'all.

Una salutació.

zel ha dit...

Jo ja no sé ni que m'agrada, és que hi ha moltes coses que no m'agraden, saps?

pratinsky ha dit...

en tot d'acord pero el foie ni que sigui amb tetra bric

Anònim ha dit...

No m'agraden aquells que van de prohoms, que s'enduen totes les condecoracions i després resulta que han robat més que ningú...

Anònim ha dit...

No m'agraden aquells que van de prohoms, que s'enduen totes les condecoracions i després resulta que han robat més que ningú...