dijous, 19 d’agost del 2010

Coses que he après aquest estiu

Que l’AfterBite és el segon invent més efectiu de la història, després del KH7 (i el tercer mes pudent, després dels lavabos de l’estació de RENFE de plaça Catalunya i del cafè d’IKEA). Que no cal anar gaire lluny per arribar al paradís; n’hi ha prou amb una hora i mitja de caminar. Que les formigues alades son les reproductores. Que Toy Story 3 es una grandíssima pel·lícula. Que la (suposada) dona del veí que (pressumptament) treballa al Corte Ingles, espera (probablement) una criatura. Que el congre té espines i que el plaer de menjar-ne (de congre) no compensa l’esforç de treure-les (les espines). Que quan et torni a regalar roba interior, els sostenidors han de ser amb aro. Que hi ha noticies increïbles que la premsa generalista ens amaga. Que les branques de la planta popularment coneguda com “planta dels diners” es trenquen amb molta facilitat (casualitat o metàfora?) Que després del Concili Vaticà II, la festivitat de Sant Joaquim va canviar de dia. Que el Walt serà el new man in charge quan el Hurley plegui. Que a casa s’hi menja molt be (i a casa de la Maria de Cadaquès també).

I que, tot i que això ja ho sabia, trobaré a faltar la Vaca Concepció.

6 comentaris:

Anna Tarambana ha dit...

No sé si mai podré oblidar aquesta notícia increïble! Perfavort, quin mal havia fet el pobre animaló!

D'això sóc jo o acabes de fer un spoiler, de l'epileg d'una renombrada sèrie d'uns paios que estaven en una illa que els perseguia un fum negre i blablabla... Mare de Déu Senyor lo que ens acabes d'explicar, ara si que he entés tot l'argument!

Sergi ha dit...

Només un home com vós pot gaudir d'unes merescudes vacances i d'un aprenentatge tan profund que no fa més que engrandir la vostra saviesa. A més, feu per il·lustrar-nos a nosaltres, que durant les vacances no tenim consciència d'haver après res de res.

zel ha dit...

Vaja, jo em pensava que això de l'aro ho sabia tothom, home, Zinc, que no t'hi fixes?


jejeje, vaig a veure la noticia!

Puji ha dit...

Caram, quines vacacions més educatives. Amb el vostre permís (o sense)envio la notícia a www.premsafolla.cat

Unknown ha dit...

Llavors ja has après molt...

Dessmond ha dit...

Bé, si ja has passat per l'aro, aleshores et calen saber poques coses més. Com allò dels Reis d'Orient i que el Barça potser no és més que un club. O que la bèstia que posa els ous més grossos és la vespa.