dimarts, 24 d’agost del 2010

Guia Pixelín 2010

Quan hom viatja pel món amb senyores, és freqüent que hagi de sentir, amb una freqüència certament excessiva, una de les dues frases següents (escolliu la correcta):

A) On podríem sojornar per cruspir-nos una papillota de llucet amb trencadís?

B) Hauríem de parar, que tinc pipí!

Sí, benvolguts lectors, benamades lectrius, la correcta és la B), però ai las! (bonica interjecció de lament), ací sorgeix una gran contradicció: si bé existeix una guia (anomenada Michelín) per saber on podem sojornar per cruspir-nos una papillota de llucet amb trencadís (restaurant Sant Pau, Carrer Nou, 10, de Sant Pol de Mar; telèfon per reserves: 937600662; tancat per descans setmanal els diumenges i els dilluns i també els dijous als migdies), no hi ha cap guia que ens indiqui on podem aturar-nos a fer un pipí amb un mínim de condicions higièniques garantides. I és per això que, amb una freqüència també certament excessiva, ens acabem aturant en lavabos bruts d'antros pudents, que no tenen paper, ni aigua a la cisterna, ni sabó, ni re. Tot plegat, indignant.

És hora de solventar aquest greuge social i, per això, us proposo que entre tots escrivim la guia Pixelín 2010: pixar en ruta. I per animar-vos a fer la vostra contribució us deixo la meva primera proposta:

Gasolinera d’Algerri
(Km. 7 de la C-26)
oberta 24 hores
(i si vas al lavabo sense repostar ni fer gasto no et miren raro)


Obrim telèfons: quins són els vostres lavabos de referència?

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo en tinc un que em sembla que coneixeu (tractament de vós). El lavabo de l'àrea de servei de Gurb (C25, km no me'l demaneu), els lavabos d'homes, fins i tot, tenen dutxes, els de dones no, no sé perquè.

chamb ha dit...

compte en general amb els de França. Acostumen a tenir retretes d aquells que son dues petjades en forma simetrica per palplantar-hi els peus i un forat on s ha d encertar. Sans però d`una estetica avui en dia discutible.

Sergi ha dit...

El lavabo del Triangle a Barcelona, centre comercial de plaça Catalunya. Obert només en horari comercial. Pel mòdic preu de 20 cèntims o mostrant el tiquet de compre de l'FNAC es pot pixar (o el que convingui) en uns lavabos nets i polits.

Si no es vol pagar, a l'altre cantó del carrer hi ha un McDonald's que és can pixa (mai més ben dit!). Ningú no et dirà res, no és el lloc més net del món, però és acceptable.

Jordi Casanovas ha dit...

El de casa procurem tenir-lo net i polit i si algú s'hi vol passar és a Cardedeu.

Es donarà l'adreça en privat si no us sap greu.

Anna Tarambana ha dit...

Per posar-me internacional:

A Londres, a l'oficina de venda de tíquets del London Eye, molt nets i pòlits.

I, seguint amb la mateixa ciutat, al Covent Graden, a l'església que hi ha davant, has de deixar-hi la voluntat., modestos, però et treuen d'un apuro (no gràcies, jo no fumo)(perdo)

De tota manera, si voleu viure una experiència al·lucinant: els lavabos de Harrods i els de Fortnum and Mason.

És que jo sóc una nena, vale? I les nenes necessitem anar al lavabo, hombre ya!

Vida ha dit...

Vaig estar encantada de fer un pipí als banys públics de Cadaqués, devora el pàrquing. Net. I de franc. Això sí, sense sabó. Res és perfecte!

Mr. Aris ha dit...

Jo pixo als Corte Inglés, hi tinc debilitat, solen estar a ...la planta de senyores! (perque sera?) a prop de la secció de mames i bebes. Estan nets i es gràtis...de moment.