dilluns, 20 de desembre del 2010

Tetes

Confesso (i és rigorosament cert) que, cada matí, havent-me dutxat, m'aplico a la cara una crema que ve en un pot rosa moníssim que, en teoria, m'ha de retardar l'aparició de les arrugues (concretem: LIERAC Hydra-Chrono - Fluide fraîcheur - Peaux normales et mixtes). I mentre ho faig, penso coses.

Penso que sovint fullejo (amb perdó) l’Elle. I la Telva. I la Woman. I també la Marie Claire, de la qual m’agrada especialment la secció Mis cincuenta mejores amigas y yo. També repasso amb fruïció dissimulada (pel que puguin dir) l’Habitania que, cada mes, puntualment, em trobo damunt la tauleta del sofà. Reconec, amb fingida desgana i aparent desinterès, que no està malament del tot, malgrat que, per ser sincer, considero que hi ha cases moníssssssimes. També repasso per sobre, si accidentalment em cauen a les mans, un Lecturas, un Hola o, (i aquí em poso dempeus i demano una ovació i una reverència, però no ho digueu a ningú que negaré haver-ho fet) el Cuore.

I també penso que, darrerament passo cada cop més temps enganxat a Antena Nova (el canal d’Antena 3 dedicat al públic femení que, casualment, sempre enganxo quan faig zàpping, perquè jo no les miro aquestes coses). Em distreuen les senyores del How Clean Is Your House. I la gent que se sotmet a un Extreme MakeOver. I la rapidesa del lampistes de l’Extrem MakeOver (Home Edition). I la mala llet del xef Ramsey de Hell’s Kitchen. I el curiós estilisme del Josie. Però no tot s’acaba amb la tele: també hi ha les pelis del Hugh Grant. I de la Jennifer Aniston. I penso que, ara que ve Nadal, potser, casualment, i després de fer-me pregar una mica, accediré a veure una altra vegada Love Actually (gran, grandíssima pel·lícula, ara que no em sent ningú).

I penso que, potser gràcies a tot això, he après coses tan importants com, per exemple, saber reconèixer la marca del maquillatge de la Betty de Mad Men veient només la caixeta que treu al tocador del lavabo de Le Lutece quan es retoca el coloret (és Chanel, i jo tot solet ho he sabut veure).

No, jo (encara) no em maquillo, però confesso (i és rigorosament cert) que cada matí, després de dutxar-me, m’aplico a la cara una crema que ve en un pot rosa moníssim que, en teoria, m’ha de retardar l’aparició de les arrugues (per si algú s'ho ha perdut: LIERAC Hydra-Chrono - Fluide fraîcheur - Peaux normales et mixtes).

I penso que cada cop ho tinc més clar: tetes.

Sí. Algun dia d’aquests m’acabaran sortint tetes.

17 comentaris:

Cromlec ha dit...

Ostres, si que hi estas possat en el tema femeni!! Jo aquestes revistes, com a molt, les fullejo a la carniseria del barri que te un revister perque no t'aborreixis fent cua.

. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Aida ha dit...

Ja pot anar mirant quina mena de sostenidors li poden convenir més. Pensi que la majoria dels que venen per a jovenetes amb poc pit fan més nosa que servei i els que venen per a pits grossos sobresurten massa per qualsevol mena d'escot... decisió difícil...

Zincpiritione ha dit...

Carai, Cromlec, a quina carnisseria aneu? A la meva, com a molt, puc llegir el típic pòster de "Les parts de la Vedella", en el qual hi surt el dibuix d'una vedella trossejada i amb el nom de cada part (jarret, conill...)

Per favort, JMC! Però per qui m'heu pres? Oitant que me les deixaré tocar! :P

Aida, no sé de quina talla seran, el que sí que sé és que seran amb aro, que m'han dit que aixins van més bé.

Tinc molt mal caure ha dit...

Ara ja no sabré mirar-lo d'una altra manera...

Anna Tarambana ha dit...

Benvolgut Zinc, no se m'onfengui, però com a dona, segurament perdria molt. D'altra banda, no em puc estar de dir-li, que el què li passa a vostè és que la senyora Piritione el té totalment alienat! De tota manera, també cal dir, que diu molt d'ella haver pogut domar un tros d'home com vos.

Sergi ha dit...

Si us acaben sortint pits, benvolgut Zinc, haureu assolit la perfecció i ja no caldrà que sortiu de casa. Ara que, entenent que quedar-se a casa per sempre més és molt avorrit, per més que un tingui pits, potser que comenceu a deixar per mrs Piritione aquestes coses i comenceu a veure el Barça, que darrerament ho estan fent molt bé.

Unknown ha dit...

És curiós, jo les tetes les tinc ben grosses (i dues) i no faig res de tot això que expliques...bé, sí, llegir una revista de decoració de tant en tant...però res pus. Serà que un dia d'aquests em sortiran bolletes-penjolls?

... ha dit...

La iaia té capsa o és dins un armari?? jajaja!

Boníssim!

RaT ha dit...

Vos aneu errat. Sols li sortiran tetes si s'opera adequadament. Ara bé, llavors necessitarà cremes per mantenir-les a lloc.

Bo, el seu post és molt bo.

El porquet ha dit...

El seu correu és farcit de neologismes que la meva ment és incapaç d'entendre. Crec que un 80% d'aquest ha resultat totalment incomprensible per a mi... fins que he vist "tetes".

M'agrada tenir referents ben propers... i palpables.

Jordi ha dit...

Ara m'has espantat! Em pensava que anaves de cara a l'operació de cirurgia esTÈTIca!! (que deu venir de teta).

Ànims, sempre pots trucar a la Mairena per preguntar-li com i on s'ho va fer (per no anar-hi, és clar).

Sir William Temple ha dit...

L'època del mascle ibèric ja ha passat. Per motius familiars tinc accés a tot tipus de revistes i me les miro totes. El meu personatge preferit és el Cachuli i la Belén MA-TO MA-TO Esteban em posa moltíssim. De revistes de noies m'agradava molt una que es deia Mujer21, que era per a nenes paves. Les que sí que no em miro són aquestes de cosir i fer punt.

Judit ha dit...

Compte que és delicat tenir tetes eh??? No és pas gens fàcil!!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Demani-li als Reis!

Josep B. ha dit...

No és tan complicat això de tenir tetes sent home, de fet no cal ni llegir totes aquestes revistes, amb un bon règim i gens d'exercici s'aconsegueixen unes mamelles que són l'enveja de moltes dones.

paula ha dit...

ja ja ja ! m'ha fet molta gràcia! avui he entrat per primer cop al teu blog i m'està encantant!
jo sóc novata amb el món dels blogs i estoc cotillejant com una boja (també sóc fan de l'Hola i el Lecturas).
M'encanten els posts que fas a partir de quadres!