divendres, 6 de juny del 2008

Pet, cul, teta, cony, caca i tita

Temps era temps, durant els foscos anys vuitanta, quan el Google encara no era ni tan sols una possibilitat, la principal font d’informació dels nens i les nenes d’aquest país era el mític diccionari Albertí groc. I a falta d’altres, una de les principals distraccions dels preadolescents d’aquella època era buscar marranades a l’Albertí. I buscàvem pet, i buscàvem cul, i buscàvem teta, i buscàvem cony, i buscàvem caca, i buscàvem tita, i tot ens feia molta gràcia i rèiem com si féssim qui-sap-què, perquè féiem tercer d'egebé i érem aixins d’innocentots. D'infantils. De primaris.

Però ai las! Els vuitanta han passat, nosaltres ens hem fet grans, i han arribat coses noves que ens han obert nous horitzons. I ara obrim l’internet, anem al Google, descobrim l’Acronym Finder i busquem PET, i busquem CUL, i busquem TETA, i busquem CONY, i busquem CACA, i busquem TITA, i ens fa molta gràcia, i riem molt, i de tot plegat en fem un post perquè, en el fons, seguim sent aixins d’innocentots. D'infantils.

I de primaris.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que sóc el de la poca fenya, que diu aquí dalt, al costat d'un "1", he pensat "almenys que es noti".
Jo també buscava paraules lletges, de petit, però sobretot "puta". Es veu que quan la vaig descobrir l'anava dient com una lletania tot lo dia. Ja ho veus, jo no tinc blog, però tinc passat.
Trencant de raons, el teu blog m'agrada, no et desesperis, que tard o d'hora serem més d'un.

Jordi Casanovas ha dit...

has provat de buscar-ho al Google earth? jo sí

Sergi ha dit...

Si en comptes de l'acronym finder fas servir el cercador del google, segurament t'apareixeran un altre tipus de fotos o d'històries, i la innocència a prendre pel cul.

Puji ha dit...

Si en el fons som tots com la canalla...

Anònim ha dit...

Mític diccionari.

A més, infinit ja que encara volta per casa, com un campió.

Que vagi bé!

Karbeis ha dit...

Amic, sento discrepar:

Amb l'Albertí a les mans, em va faltar temps per buscar "puta".
Sisisi, talcomsona. I sàpigues que no vaig ser pas l'únic, no, que el del costat era a la mateixa pàgina que jo. I el del darrere ens va preguntar "tiustius, a quina pàgina està puta?"

Aida ha dit...

ai COI
jo no el coneixia aquet diccionari, així m'ha anat que ara no se dir paraulotes amb "soltura"...

Oscar Ramírez ha dit...

feia temps que us ho volia dir i ara toca: m'agrada molt el vostre blog. Us he linkat al meu i us seguiré llegint. Salut!

Joana ha dit...

Em fa l'efecte que tots tenim el mateix passat, encara que el meu em sembla queda una mica més llunyà i a mi em tocava fer dos passos, primer buscàvem puta al diccionari de la Real academia de la lengua española i et deia, ramera amb la qual cosa no en tenies prou i anaves i buscaves ramera, mujer que comercia con su cuerpo, no ho entenies gaire,però et feia gràcia i llavors a casa buscava en L'Albertí que era i és el de català-castellà de color negre i deia el mateix. Si més no feiem servir el diccionari per alguna cosa. Divertida entrada.

NeoPoeta ha dit...

Al meu diccionari de llatí (robat de l'institut, dolentota que soc) està assenyalada la paraula "puta" amb fusfurito groc... i jo no vaig ser!

Sembla que tots continuem sent uns infantiloides immadurs... o no? :)

Zincpiritione ha dit...

Gràcies pel vostre suport, anònim! Entre vós, jo, el senyor Venanci de Girona (que té sis fills), les dues Felius (tieta i neboda) i la senyora Piritione, ja som sis lectors. Això és imparableeeeeeeeee!!!!!

Jajajajajaja, és cert, Jordi, recordo molt bé aquell post!!!! :D

Xexu, ho he provat i m'ha sortit la pàgina de www.cony.com. Però no entenc re, perquè està en estranger... :o

Pitjor, puji, pitjor que la canalleta! :P

Ben cert, ararat, a casa també en volta un. Així que, o bé som parents i vivim sota al mateix sostre sense saber-ho o bé l'Albertí és omnipresent, com nostrosenyor.

karbeis, oitant, puta!! Com puc haver-m'ho deixat!? és tot un clàssic de l'Albertí groc i de tots els diccionaris!

Ai las! aida, quines coses que s'aprenen, oi? :)

Gràcies de tot cor oscar ramírez. Per cert, s'us veu molt pinxo a la foto! :)

Joana, a mi m'agradava l'exemple que donava el Pompeu quan buscaves "follar", que venia a dir una cosa com avui farem la verema i demà follarem. Aixòs va causar furor quan féiem tercer d'egebé!!

Neopoeta, i ja que hi som: com es diu puta en llatí? :o

MARTA ha dit...

El meu diccionari català era un de color blau,.. amb una fotografia d'uns castellers (que nostrat) a la portada, però no recordo el nom, no era massa complert. El que si ho era, el VOX en castellà...molt més sucós. Han passat els anys però els meus nebots petits també ho busquen, l'última d'un dells és dir-me, mentre vaig entrar al cuarto de bany on es dutxava: "Que, em vols veure la gallina jove?" I jo li dic: "Quina gallina jove?" I em diu si...l'altre dia vàrem buscar "polla" al Diccionari i posava: gallina jove!!!! Encara riem!

Què t'anava a dir ha dit...

Escolta, ja que ens obsequies amb aquest POP-UP tan estupendo, he aprofitat per buscar per la seva web aviam si la Núria Feliu ha tingut cap nòvio. El més eròtic que surt és una foto d'ella amb dues colegues a la parada del Pepito Cigronaire, al mercat de Sants.

Tremendo.

Anònim ha dit...

Zinc, deixi de buscar marranades al google i baixi al quiosc i compri l'Avui del dissabte, passi pàgines fins al suplement cultura i llegeixi. T'ho buscaria per l'interné però mira ...