divendres, 29 d’agost del 2008

A les cinc tinc swing

Benvolguts lectors, benamades lectrius:

tot i que em fa reparo, novament goso abusar de la vostra bonhomia i generositat per demanar-vos un favort. Un favort que requereix un esforç per part vostra. Un favort, però, que ens beneficiarà a tots, puix no demano re per a mi, que jo sóc de mena humil, sinó que ho faig en nom de la causa més noble de totes: la causa feliuista! M’explicaré.

Resulta que, des de fa un temps, a Catalunya Ràdio estan escollint el millor programa dels seus vint-i-cinc anys d’història. Per a tal fi, posen a disposició dels oients una web per a poder votar. Com tots sabeu, la nostra Núria, artista completa i polifacètica com ella sola, l'exemple vivent de dona del Renaixement, la Leonarda dels segles XX, XXI i, si déu li dóna salut, del XXII i tot, entre les moltíssimes arts que ha tocat amb tant d’encert, hi ha també la ràdio. Com bé recordareu tots, va presentar i conduir (tot i no tenir carnet) "A les cinc tinc swing", un programa mític de la radiodifusió catalana de tots els temps.

El favort que us demano, fidelíssims lectors i virtuosíssimes lectrius, és que aneu a la pàgina en qüestió i me la voteu. Us explico com, que no és fàcil.

Feu un cop d'ull a aquesta pàgina. El tercer programa que hi apareix és el de la Núria:


Com podeu observar, actualment té una puntuació de quatre estrelles i mitja gràcies al vot de set persones (tres de les quals sóc jo). Per a votar cal clicar l'estrella de la dreta de tot, que és la que val més punts. ATENCIÓ! Aixòs és molt important. Si cliquéssiu la de l'esquerra li farieu baixar la nota, i aixòs no pot ser. Recordeu: cliqueu la de la DRETA! I tingueu paciència... que els resultats triguen a actualitzar-se.


Actualment, la classificació l'encapçalen el Bassas i El Suplement, també amb quatre estrelles i mitja, però com que tenen més vots (446 i 235 respectivament), van per davant.

Voteu, sisplau, voteu! En nom propi i de tot el moviment feliuista, moltes gràcies per la vostra col·laboració i... NEM PER FENYA!

24 comentaris:

Sergi ha dit...

Molt bé, ja he votat. Com que no escolto mai Catalunya Ràdio, només el futbol amb el Puyal, que és molt divertit quan s'equivoca, no tinc cap preferència, i el meu vot va per la Núria Feliu. Ja cal que la gent s'espavili, perquè em sembla que molts encara li porten avantatge. A veure com queda.

Anònim ha dit...

apa, fet.

Jordi Casanovas ha dit...

i això no seria fer trampa?

Zincpiritione ha dit...

Gràcies, Xexu! Futbol a Catalunya Ràdio (transmissió d'en Puyal) té quatre estrelles i 78 vots. També pots votar-lo, que no farà trontollar el liderat de la Feliu!

èlia romaní, moltíssimes gràcies per contribuir-hi!

No, i ara, benvolgut jordi! Aixòs no és pas trampa! Jo només us informo de què hi ha i vosaltres sou ben lliures de votar o no! :P Jo, mentre no voteu el programa de la Guillermina Motta ja em dono per satisfet! :D

Dessmond ha dit...

Una crida com aquesta, amarada de bons sentiments i tanta cordura no m'ha deixat adiàfor. Així que he llegit el post he anat directe a votar tal com demanes, benvolgut Zinc. Ara ja llueixen totes les estrelles i 16 vots. Sembla que guanyarà de carrer la nostra Feliu. I tot gràcies a vos!

Anna Tarambana ha dit...

Bé, com a membre actiu de la campanya anem per fenya que no ha particiipat a cap trobada davant el museu de cera ni a cap estació de RENFE ni res raro, per fi puc fer un gest i votar des de l'anonimat. Que una té una reputació... Des de l'anonimat faig spam al meu bloc sobre el post. A veure si reventem les estadístiques! Jajajajaja!!

Anònim ha dit...

Apa, ja he votat, també (el número 20, per ser exactes), i veig que na Feliu ja va líder (o lideressa?) destacada.

Això sí, veient la classificació general, no m'he pogut estar d'otorgar 5 estrelles al Pasta Gansa. Quin tros de programa!

PD: I la Marina Rossell? No ha fet mai cap programa, a Catalunya Ràdio? :P

zel ha dit...

Mira, perquè ho demanes, tu, eh? que si no fossis el Zinc, no ho faria, però va, vaig a votar volant!
Petonets!

MARTA ha dit...

Perdona'm però no ho he pogut fer.... és superior a mi la Núria, amb carinyo... No m'he pogut estar de donar un 5 estrelles a El lloro, el moro, el mico i el senyor de Puerto Rico.. això si era un programa.

chamb ha dit...

fet¡¡¡

també posaré el maxim a Pasta Gansa i EL lloro....

A mi m agrada sobretot aquella de la Feliu que diu..."...mireu com va , mireu com ve, la vida pels carrers de Barcelona..."

Què t'anava a dir ha dit...

Fet.

Més que res perquè t'he vist amb una il·lusió...

Però vols dir que farem algo?

Anònim ha dit...

Fet. Amb el meu, ja en van 29. Fa una il·lusió loca trobar que surt destacat a la dreta, com un dels programes més votats!

Des de l'exili,

Crue

Anònim ha dit...

us en heu adonat que si hi entreu cada dia podeu fer un vot nou? jo ja he votat tres vegades!

(a vegades, quan es vol molt una cosa, ens veiem obligats a fer una mica de trampes)

bioqòmic ha dit...

ja he col·laborat a fer una mica més líder la Feliu... I ja de pas li he otorgat una sola estrelleta al matí d'en Bassas, no sigui que l'atrapi...

Zincpiritione ha dit...

Gràcies a tots. Sou unes persones maravilloses i un orgull per la nació catalana. Que la Feliu sigui amb vosaltres!!!!!!

Però ojo, no ens adormíssim pas, que tot i ser l'únic programa amb CINC estrelles, encara queda un llarg camí per recórrer.

Gràcies de nou i... NEM PER FENYA!

Unknown ha dit...

Uala! Sí, també, ho he fet. Ja en van 39!

NeoPoeta ha dit...

Fet, dat, i beneit. Ui, no, pobre, beneit no ho ets pas! En tot cas, beneït, que no és el mateix...

Un plaer!

Anònim ha dit...

No es pas casualitat que al entrar al teu bloc m'hagi sortit la nuria feliu, oi????
Ja està fet!!

chamb ha dit...

com es nota que el Tardà es va votant a si mateix¡¡¡

jo li he posat una estrella per desmarcar.lo de la Feliu. I és cert que es pot votar més d`un cop¡¡¡

Unknown ha dit...

fet, mestre! En Bassas se'n va a Nova Iorc, de corresponsal. Una gran pèrdua per al CatRadio i una batalla guanyada per la classe política. :-(

Anònim ha dit...

Fet. He fet el 68, no m'ho puc creure

El veí de dalt ha dit...

He fet el 74!

Puji ha dit...

Mestre, tinc un dubte moral. Ara no sé si votar la Feliu o Tàpies Variades...

Zincpiritione ha dit...

Mil milions de gràcies a tots! Però que no s'aturi, que encara queda fenya per fer!!

(mestre puji: mentre no voteu la Guillermina Motta, sou lliure de votar qui vulgueu!) ;)