divendres, 12 de juny del 2009

Coses que me suen soberanament sa polla

La discografia de Jason Donovan. Els mangos. La tecla F4. Les parades de l’Alzina Graells de la ruta Almatret-Maials-Lleida. El Carles Flavià. Una T-50/30 de quatre zones. La disposició transitòria única de la Ley 34/2002, de 11 de Julio de Servicios de la Sociedad de Información y Comercio Electrónico. El número 45.368,24 i, molt especialment, la seva arrel cúbica. L’estat del trànsit de la C-33. La biografia de Tom Mix. La copa. La lliga. La Champions. L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès (amb tots els meus respectes). El PIB per càpita de l’Uruguai. Les addiccions de la Belén Esteban. I les de la Infanta Helena. El Periódico de Cataluña. El butlletí informatiu del col•legi oficial de protètics dentals de Catalunya. El senyor Llimona. El mot “mot”. El teorema d’incompletitud de Gödel. L’olor dels núvols. La composició del ZAS Baños. No entendre segons què en segons quines reunions de fenya. La filogènia sistemàtica. Les eleccions legislatives gregues de desembre de 1915. La capital del comtat de Dewey (Dakota del Sud). El número de caràcters d’aquest paràgraf. L’equivalència, en el calendari armeni, de l’any 1896 del calendari gregorià. La carta de postres d’avui del Drolma. El telèfon d’assistència al client de RBA Editores. L’alineació del darrer partit de lliga del Portland San Antonio. La distància en línia recta entre els Mobles Salvany de Bellvís (carrer Sant Jaume, 14; 25142-Bellvis; el Pla d'Urgell; Lleida; Catalunya) i la seu del Ministeri de Salut i Medi Ambient de Sant Vicenç i les Granadines (Halifax Street; Kingstown; St.Vincent). El Sónar. La pesca amb mosca. L'atmosfera de Venus. El/s o la/les guanyador/s/a/es d'Eurovisió de fa dos anys. L'helicicultura. Els best-sellers de la literatura sòbara. L'evolución demogràfica de l'emirat d'Abu Dhabi entre 2005 i 2007. Un altre cop el Carles Flavià.

I aquest post mateix.

11 comentaris:

Aida ha dit...

caram... no sé jo si tanta suamenta és sana... Tot i que reconec que si jo en tingués, de polla, aquestes coses tambe me la suarien... excepte l'atmosfera de Venus, és clar. (i EVIDENTMENT la champions... :P)

Sergi ha dit...

Poques que n'has dit. Jo crec que has de fer una segona part del post, que no te'n deixis cap. Tot i que sóc futbolero, tot el que has escrit és prescindible, menys el post en si.

RaT ha dit...

Home... dit així... és que a mi el Flavià em cau bé... i m'agradaria saber "a que huelen las nubes". De la resta, rés a dir.

zel ha dit...

Puc afegir-ne? No, més val que no, seria un altre post, o tot un llibre....

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ep, un respecte a la literatura sòbara!!!

Jordi ha dit...

Afegeixo els noticiaris d'Antena 3 i Tele5!!

marta ha dit...

afegiria el jesús hermida i treuria el carles flavià.

Yeral ha dit...

El Sónar. El Sónar. Carles Flavià. El Sónar. El Sónar. Carles Flavià. El Sónar. El Sónar. Carles Flavià. Carles Flavià. Carles Flavià. El Sónar. El Sónar. Carles Flavià. El Sónar.

Per cert, hi serà el Carles Flavià a El Sónar?

Què cony se m'hi ha perdut a mí en El Sónar? Avui en dia el jovent només va als puestus per "aparentar", ja no hi ha valors. És que ALGÚ coneix algún grup dels del Sónar? I del putu Primavera Sound? Els Festivals de Música MUL-TI-TU-DI-NA-RIS proliferen com els bolets a l'Octubre i no hi ha manera que la música en directe i puntual (un concert com déu mare vull, no 35 al dia...) es faci un lloc, redéu.

Apa, siau.

Joaquim Palomera ha dit...

Quina gran imaginació i dedicacio al post! Són moltes cosses eeeh!

I en moltes hi estic d'acord!

Jordi Casanovas ha dit...

¿Hasta dónde llega tu pasión Madridista?

¡Responde a estas 10 preguntas esenciales sobre el Real Madrid y demuestra que eres el mejor Madridista de la red! Cuanta mayor sea tu puntuación, significará que más sientes los colores de tu equipo!

Si ya has hecho el test, ingresa para consultar el ranking
¡Haz el test y demuestra que eres un verdadero Madridista!

Això és el que surt quan clico a la vostra pàgina Sr. Piritione i també me sua soberanament sa polla.
Què se n'ha fet de la Feliu?

Berenice ha dit...

Els mangos fan oi. La T.50-30 de més d'una zona és una estafa. Conecs pocs Donovans i no sé qui és Carles Flavià. Les disposicions transitòries fan mandra. Les arrels cúbiques, urticària. El Sónar em va impedir arribar sencera a un bar no fa pas tant. les pobres mosques no en ténen la culpa, i no entenc per què els peixos, que viuen sota l'aigua, "piquen" amb algo que vola pel damunt. La fenya mola si és amb NY. abu dhabi és espelusnant i aquest post m'ha agradat molt.

Però molaria (moralia) el de coses que t'acaricien soberanament sa polla, no en el sentit literal, sinó els antònims a aquest llistat..