diumenge, 12 de juliol del 2009

Herr Sauer

Com tots sabeu, benvolguts lectors, benamades lectrius, puix sou gent culta, llegida i entenimentada, aquests dies hi ha hagut una cimera del G-8 (aigua!) a Itàlia. Un servidor voldria llamar-vos l’atenció sobre dos fets colpidors que els medis de comunicació, per deixadès o mala fe, han obviat. Aixins doncs, feu el favort d’observar aquesta fotografia:



Sí, efectivament, ho haveu vist bé:

- Primer fet colpidor que els medis de comunicació han obviat: incomprensiblement, no ha assistit a la cimera el senyor Ralph Gonsalves, Molt Honorable Primer Ministre del Govern de Sant Vicenç i les Granadines

- Segon fet colpidor que els medis de comunicació han obviat: en contra del que pugui semblar a primer cop d’ull, no tots els personatges retratats a la foto són homes. Si us hi fixeu bé veureu que hi ha algú que, tot i assemblar-se molt al Paul McCartney de l'última època, té tetes. És l’Angela Merkel. Una dona entre homes. I tothom la coneix.

El que no han obviat els medis de comunicació és que, paral·lelament a la reunió dels caps de govern del G-8, també hi ha hagut, com és habitual, una trobada de les primeres dames del G-8, que, mentre llurs cònjuges es reunien, s’han dedicat a fer visites amb autocart per la zona, anar a festes a ca l’ambaixador, i a fer posados per les revistes del cor amb modelets tope chic. I aquí és on volia anar a parar. De totes les primeres dames, n’hi ha una que, entre Michelle Obama i Carla Bruni, llama especialment l’atenció per la seva pelambrera:



Sí, benvolguts lectors, benamades lectrius, es tracta de Joachim Sauer, marit d’Angela Merkel. Un home entre dones. I dingú no en parla.

És per aixòs que aquest modest bloc incorpora, a partir d’avui, com a humil homenatge a l’oblidada figura de Joachim Sauer, un retrato seu en un lloc preferent de la pàgina.

No cal que digui que us convido a fer el mateix a casa vostra. Fem que Joachim Sauer sigui algú! Escampem la seva gràcil fesomia arreu de la catosfera! Fem que les nenes dels instituts d’aquest país nostre (tiesssssssssss, caaaaa foooorrrtttt!) forrin les seves carpetes amb retratos del fornit tors de Joachim Sauer! Però, sobretot, sobretot, sobretot, per damunt de totes les coses, fem-nos amics del Joachim Sauer al Facebook! És per aixòs que us demano de genolls ( o ginolls, o junolls, o...), que li demaneu amistat clicant aquí!(*)


(*)Vale, ja ho sé, el Joachim Sauer de la Merkel no té Facebook, però aquest senyor es diu igual i és tan ben afesomiat que bé que es mereix que li siguem amics...

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs tens tota la raó del món, que deu fer aquest bon home amb tanta dona, i a més, amb la Bruni per allà... em sembla que pot ferir susceptibilitats. Però no patiu, perquè ja veig que és científic, així que res. A més, el seu cognom vol dir 'agre' en alemany, així que pitjor m'ho poses encara...

Jordi ha dit...

Aquest home, benaurats comentaristes, és un privilegiat entre privilegiats. Rodejat de dones en un autocar! Allò segur que és millor que el programa aquell que anaven amb autobús per tota Espanya i no sortien d'allà dintre!! També s'ha convertit en el meu ído!

S'ha vist en Mingo Ràfols a la reunió del G-8?

Anna Tarambana ha dit...

I, no ha agafat el nom de la seva dona? Que desconsiderat!!! Però d'altra banda pobre...que deu fer entre tanta dona!

zel ha dit...

La meva iaia diria que és l'únic gall del galliner...
Oju, peligru, que poden passar coses, que tu has encés la metxa i ja veurem que passarà...

Núr ha dit...

El primer home-florero de la història, sí, senyor!

marta ha dit...

de moment no m'ha acceptat al féisbuc, potser l'Angela no li permet fer amigues noves que no es diguin carla

Modgi ha dit...

El bo d'en joachim està fent la nostra revolució sesuarl. Cremem els calçotets en el seu honor!

Uri ha dit...

El primer que he vist a la foto és que son 7.... tocado i hundido?