dilluns, 5 de juliol del 2010

Apunts al natural

Al fons: Arbres amb flors grogues. Arbres amb flors roses. Arbres amb flors liles. Fanals sense flors. Obro parèntesi. Sí, vale, el verd dels arbres i el lila de les flors mola, però sense els fanals no podríem veure el verd dels arbres i el lila de les flors a la nit. Conclusió: els fanals no tenen flors però també molen. Tanco parèntesi.

Al fons a l'esquerra: Duesssssss tiesssssssss, kaaaa foooooooortttttt, tiaaaaaaa, ka parlan del tiu de l'insti kals agrada, fortíssssim, tiaaaaa, ka ma trucat par anar a la piscinaaaaa, sujuru!!!

Al fons al centre: Un senyor gran disparant una pistola d'aigua contra el seu net, perdó, nét, tot i que una cosa no quita l'altra perquè, moll com va, hom consideraria el nen com un nét net.

Al fons a la dreta: Una mama cridant Pol! (pronunciat amb accent tancat) Pol!(pronunciat amb accent tancat) Pooooooool! (pronunciat amb accent tancat i mala llet) Posa't (pronunciat amb essa sorda) les sabates!!!

Al fons X: aquest.

En primeríssim pla: Un mosquit tigre a la pantalla de l'ordinador. Una taca sangonosa a la pantalla de l'ordinador.

A poques dècimes de mil·límetre darrera el primeríssim pla: el primer (i probablement últim) post escrit des de la terrassa de casa.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

No us queixeu, que almenys teniu terrassa per poder delectar-vos amb tan nodrida concurrència. No m'imagino jo a la meva micro-galeria, al costat de la terra del gat, que si bé tinc un netbook que és l'únic que hi cabria, no m'hi cap una superfície on dipositar-lo. I veure el pati interior, com que no té el mateix glamour. Això sí, els mosquits els tinc més controlats. Tot i que em piquen igual.

Vida ha dit...

Bon apunt. M'hi he transportat.

carles ha dit...

si les mides del meu penis s'assemblessin (no dic ni que si ni que no) a les de l'estudi que ens has oferit... significa que el meu penis és venezolà?
això és bo, doctor?

Dessmond ha dit...

Perquè? Tota aquesta fauna no la trobaràs engabiada dins de casa! L'art s'ha de suar!
PS: Per cert, crec que conec el teu senyor èquits. És baixllobregatí de pura sepa.

Zincpiritione ha dit...

XeXu, segur que darrere les finestres del pati interior també hi passen un munt d'històries!

Vida, doncs ara sortiré a la terrassa, viam si us hi veig!

Carles, no goso fer cap apunt (i menys al natural) de la vostra tita.

Hahahahaha, Dessmond! I a més sembla votant del Montilla, oi? :D