dijous, 3 de setembre del 2009

Redacció sobre les vacacions

A mi m’agraden molt les vacacions perquè no he d’anar a la fenya i puc anar a la platja o a la piscina i per això m’agraden molt les vacacions. També m’agraden molt les vacacions perquè fa bon temps i sol i calor, buenu, si fa molta calor tampoc m’agrada molt, perquè suo i tinc molta calor, però si no en fa molta sí que m’agrada.

Ademés m’agraden les vacacions perquè per les vacacions es viatja. Aquest any he anat a un puestu molt lluny que se’n diu l’Estranger i la gent que hi viu s’en diuen estrangers, i a mi m’ha agradat molt perquè com que a l’Estranger parlen l’idioma estranger, a mi no m’entenien perquè parlo normal i podia dir paraulotes i no m’entenien.

Però hi ha una cosa que no m’ha agradat de l’Estranger, perquè és tant lluny que no hi hem pogut anar amb el Fiat Punto perquè pudé s’hauria escatxarrat a mig camí, tot i que jo no ho crec perquè és un cotxe molt fort i molt maco. I com que no hi hem pogut anar amb el Fiat Punto, hem hagut d’agafar un avió, que és una cosa semblant al Fiat Punto perquè també va molt ràpid i també té moltes seguretats que fan que no s’escatxarri casi mai.

I una altra cosa que no m’ha agradat de les vacacions és que com que tothom fa vacacions, als puestus de fenya no hi queda dingú i a la tele tampoc i a la ràdio tampoc i no saben què fer, i no fan re de bo, i parlen de tonteries com aquestes:




I ja està, tot aixòs és el que volia explicar i prou.

10 comentaris:

Sergi ha dit...

No sé si és una metàfora o què, però on vas a explicar el que diuen als mitjans hi ha un gran buit. Sí, sí que deu ser una metàfora...

Majoco ha dit...

Sr. Piritione, srs. comentaristes dels posts, des del dia que vaig sentir aquest tall a RAC1 que estic enganxat a aquesta droga dura. Ara ja se què és Catalunya, de quin pal va la Rossell i he tingut el gust de conéixer al senyor Venanci. I segur que això se t'ha anat omplint de gent com jo, així que aprofiti i renegocii els contractes publicitaris.

Zincpiritione ha dit...

Xexu, jo de fet el que volia fer era un hipérbaton o, com a molt, una metonimia, però ha acabat sortint metàfora, ves, tu, quines coses... :)

Benvolgut Sr. Majoco, moltes gràcies en vida de tots per aquestes paraules tant estupendes, i que per molts anys ens puguem anar llegint i comentant amb salut i fenya i bon humort. Benvingut a ca la iaia!

neus ha dit...

Voldria deixar-li un gran comentari, no de tamany no, gran de qualitat, però és impossible igualar el nivell de la seva redacció... no puc arribar-li ni a la primera frase.
Sublim senyor Zinc, sublim!

marta ha dit...

m'ha fet gràcia això de "gairebe sempre de forma intel·ligent". El que importa és que parlin de tu, que deia no recordi qui. La Mae West potser?

El veí de dalt ha dit...

Un dubte.. són vacacions amb la parenta o amb la sogra?

Jordi ha dit...

Moltes felicitats per aquest petit minut de glòria. Jo també vaig tenir-lo, en debem ser pocs... jejeje

Bé, ven tornat! I espero que les vacacions hagin provat molt!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A mi m'agraden molt las vacances per que puc fer caca quan vull i no m'he d'esperar a acabar el que estic fent.

Berenice ha dit...

hi havia algú que feia veure que se'n anava de supervacacions cada any i resulta que donava la volta a la mansana i tornava a casa de nit, guardava el cotxe al garatge sense que ningú el veiés i vivia una setmana a les golfes amb les maletes i provisions que havien agafat per les seves grans vacacions..

Puji ha dit...

Uaaaaaaaalaaa!