dimarts, 19 de gener de 2010

Inventari de la meva carteraUn bitllet de 10. Un bitllet de 5. La targeta del Caprabo. El carnet de la Biblioteca. El carnet del gimnàs. El carnet de l’Abacus. Una T10 d’èquits zones gastada. Una T50/30 d’èquits zones que caduca el 10 de febrer. Dos tickets del metro de París.

El DNI. El carnet de conduir. El carnet de la Mútua. La targeta de la Seguretat Social. La targeta del CAP. La targeta de fitxar a la fenya. La targeta amb el telèfon de la Sílvia, la nostra banquera de capçalera del banc#1. La targeta de dèbit comuna del banc#1. La Visa comuna del banc#1. La targeta de dèbit del banc#2. La Visa del banc#2. La targeta de dèbit del banc#3. La Visa del banc#3. La targeta de codis del banc#1. La targeta de codis del banc#3. La targeta d’un agent d’assegurances.

Una foto de la senyora Piritione. Una foto de la neboda (sola). Una altra foto de la neboda (amb un servidor, que és el tiet). Dues entrades de cine de Sherlock Holmes. Dues entrades de cine d’Avatar. Dues entrades de cine de El Erizo. Dues entrades de cine de Love Happens (pregunto: és greu?). Dues entrades de cine de Los Fantasmas de mis ex-novias (ja responc jo: sí, molt greu).

Un resguard de l’òptica per anar a recollir les ulleres de sol noves. Un calendari-estampa de Santa Teresa de Lisieux. Dos segells de 32 cèntims. Dos vals de descompte del 10% de l’Abacus. Un ticket d’un regal de reis. Un altre ticket d’un altre regal de reis. El ticket de la nostra primera cervesa a París (al Café Palais Royal, 202 rue St-Honoré; 8,60 €). Un dècim de la loteria de Reis, concretament el numbro 35525, premiat amb 20 € (que en realitat són 10, perquè anàvem a mitges amb el meu germà). Cinc punts-regal d’una benzinera.

La llista de la compra de Nespresso (2 Decaffeinato, 4 Vollutto, 2 Roma, 2 Arpeggio. Ah! I 1 Vivalto, hasta per provar-lo)

I ja està.

10 comentaris:

NeoPoeta ha dit...

Quantes coses, bon sammarità! Jo, per començar, no tinc ni cartera! Tinc un monederet petit i rodó amb estampat de leopardu gris (no es broma, es molt monu), i els carnets i targetes, a les butxaques. Un dia m'hauria de comprar una cartera decenta

Yeral ha dit...

Vas més carregat que McGyver a la fira de la fusteria de Parla...

Més que aquest: http://3.bp.blogspot.com/_rnxpDgaeFVU/SFynnAPgFmI/AAAAAAAAAWE/a0tNnkR53zc/s400/camion+con+carga.jpg

Dunidó, quin carterot que portes! Per cert, això del cinema fes-t'ho mirar.

Concloc, que he d'estalviar per anar a París, ja que amb una cervesa jo no faig res... i barato no seria.

Bon dia tingui!

Sergi ha dit...

I després diuen de les dones i les seves bosses...

Jordi Casanovas ha dit...

ara hauries d'obrir un blog que es digues labossadelasrapiritione.blogspot.com

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Cap tiquet de la VISA? M'estranya

Zincpiritione ha dit...

Neopoeta, algun dia hauríem de fer inventari de butxaques... Dunidó lo que sortiria!

I hasta més que aquest, Yeral (modèstia a part)!

Xexu, si en l'espai tan reduit d'una cartera hi cap ho que hi cap... què no hi cabrà dins d'un bolso de senyora!

Jordi, hauria de dir-se més aviat una cosa tipo: lesmilmilionsdebossesdelasrapiritione.blogspot.com :P

Cap ni un, C.E.T.I.N.A. i lo que és encara més raro: cap entrada d'un concert de la Feliu. (ni tieta ni neboda) :o

sànset i utnoa ha dit...

És terrible la mà de coses que portem a la cartera! Jo també en podria fer un post!

Utnoa

Anna Tarambana ha dit...

Buff... si que tens targetes!!! Jo de tant en tant faig buidada, sinó acabo acumulant molt paperam inútil!

Puji ha dit...

Dunidó!

Unknown ha dit...

Doncs a fer neteja de les vises que ojalà hi tinguis molts cuartos, però a mi que va a ser que no els tinc, em cobren comisisons per tenir-es. Així que bon vent i barca nova! Apart d'això, la teva cartera és força similar a la de la majoría de mortals, o com a mínim a la meva.