dimarts, 14 de desembre de 2010

Life Music Player

Quan ja ets dins el llit, just abans de tancar els ulls, patapam, et salta una finestra emergent que t’avisa que el teu navegador vital té actualitzacions pendents d’instal·lar: acceptes, cancel·les o vols veure’n els detalls? És tard i tens son, però fas un esforç i mentalment cliques Veure’n els detalls. T’apareix un llistat interminable d’actualitzacions de complements i de nous gadgets pel teu navegador. Els repasses per sobre i, sense saber perquè, t’atures en un que et crida l’atenció: Life Music Player. LMP. La descripció és prometedora: un cop instal·lat, com si visquessis en una pel·lícula, el complement et posa automàticament un fil musical a la vida, de manera que, quan arribes a casa, abans d’obrir la porta ja pots intuir per la música que sona, si estàs a punt de relliscar còmicament i tirar per terra la mitja dotzena d'ous que acabes de comprar, o bé si et trobaràs un assassí en sèrie que t’esquarterarà damunt del marbre de la cuina.

Les prestacions et convencen i cliques l’Accepta. La instal·lació és sorprenentment ràpida, de manera que al cap de pocs segons ja tens la darrera versió de l'LMP implementada al navegador. Només cal reiniciar el sistema per a què els canvis tinguin efecte.

Tanques els ulls i et reinicies. Demà, a les 6:35, veuràs si la cosa funciona.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

No molesto, eh, sec aquí i em quedo esperant fins les 6:35h, a veure si ha fet efecte això. No faré soroll, eh?

Jordi Casanovas ha dit...

I quina és la música de no poder dormir a 3/4 de 3 de la matinada?

òscar ha dit...

Si faig l'instal·lació espero que, com fins ara, el LMP tingui una carpeta ben animada de "cançons per l'afaitat".

No em sé veure emblanquint-me la cara amb escuma a ritme de Bjork, per exemple.

Puji ha dit...

Ostres, doncs és una gran idea! Ja està patentat això?

El porquet ha dit...

Què, què, com ha anat?

Zincpiritione ha dit...

XeXu, el soroll de les 6:35 ha estat el titití, titití, titití del despertador. No sabria dir-vos si això vol dir que l'aplicació funciona o no...

Jordi Casanovas, suposo que vindria a ser com la d'aquell rellotge que sortia abans del Telenotícies fa molt temps... tic, tac, tirurí, tic, tac... tipo miro com passa el temps i no puc fer-hi res

òscar, si us esteu afeitant i de fons sentiu la música de Psicosi, aneu al tanto... Nyic, nyic, nyic, nyiiiiic!

Puji, tan bon punt ho inventi, ho patentaré!

Porquet, sentiu de fons aquests ocellets que piulen? Aixòs vol dir que ha anat bé!

Tinc molt mal caure ha dit...

Els qui de sèrie venim d'existència Mac, això no ens passa... Molèstia a part, és clar!

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.