divendres, 31 de desembre del 2010

Propòsits

Som trenta-u (31) de desembre i l'home dels nassos superlatius vol acabar l'any com cal.

Mira enrere i recorda que, l'any passat, el va tancar amb un recull de trenta-un (31) despropòsits. I de la mateixa manera que els propòsits es fan per no complir-los, s'adona que els despropòsits deuen ser fets (ai las!) per complir-los. Perquè tot i no haver pernoctat (encara) a Albània, alguna cosa de les no previstes han acabat passant.

L'home dels nassos superlatius es pregunta com pot acabar l'any com cal.

Per un moment es planteja tirar de llistes: llibres llegits (massa íntim per parlar-ne), pel·lícules vistes (massa llarg per encabir-ho en un post), llocs on ha menjat bé (massa extraordinari per poder-ho explicar), sessions de sexe per recordar (massa daixonses per dallonses)... Al cap i a la fi, troba que ningú no n'ha de fer bembé re del que ha llegit, vist, menjat o follat aquest any. O sí, però ara no. I que si algun dia vol parlar-ne, ja en parlarà, però avui no en té ganes.

L'home dels nassos superlatius no acaba de trobar com fer-ho.

També es planteja repetir la llista de despropòsits (que, ai las!, es fan per complir-los), incloent-hi coses tipu ser nomenat Cònsol de Sant Vicenç i les Grenadines o fill adoptiu dels Omellons (repeteixo: els Omellons). O, per fer-ho d'una manera més ortodoxa (obro parèntesi. Cada cop que sento la paraula ortodox em ve al cap la reina Sofia. Mira, tu, si, vés, sóc raro. Però més raro és aquest post i ningú no pot negar que és dels millors que mai s'ha publicat a la catosfera. Tanco parèntesi), per fer-ho d'una manera més ortodoxa, deia, podria fer un llista de bons propòsits pel 2011.

L'home dels nassos superlatius, però, hi reflexiona una mica més i s'adona que, per molta voluntat que hi posis, la deesa esquiva i condormida que mena els governalls de l'atzar (toma ya!) és qui té, per bé o per mal, l'última paraula.

Per tot això, l'home dels nassos superlatius renuncia a fer cap llista de bons propòstis, perquè el que hagi de venir, vindrà. I punto.

Ara bé, posats a triar, que el que hagi de venir, sigui bo.

Que ho serà. Segur.

11 comentaris:

Anna Tarambana ha dit...

Molt bon any senyor Piritione, i que ens poguem anar llegint en vida seva, records a la família, moltes gràcies, de res, no es mereixen! :*

Marlene ha dit...

I doncs, què tal li queda l'aleró al fiat punto? (Era això, oi?!)

El porquet ha dit...

I tant que ho serà! Molt bon any nou Zinc!

Daixonses... no sigui tímid que els dallonses segur que són espectaculars... i jo encara diria més... espectaculars!

jomateixa ha dit...

Que ho sigui per a tots.
Bon any!!

Zincpiritione ha dit...

Gràcies, Tarambana, que per molts anys sigui aixins, en vida de tots, servidor de vostè!

Jajajaja, Marlene! I no us imagineu quin goig que fa, el Fiat Puntu, aparcat davant la merceria a Tiblisi! :P

Porquet, daixonses... que no és timidesa... que és modèstia!!! Molt bon any per a vós també!!

Amén, jomateixa! Per a tots ho sigui!

Sergi ha dit...

M'heu donat una fantàstica idea benvolgut Zinc. L'any vinent abandonaré l'avorrit balanç de l'any que non interessa a ningú, i no faré la tediosa llista de llibres llegits que ja està molt vist i tothom llegeix més i millor que un servidor. A partir de l'any que ve faré la llista de les millors sessions de sexe que hagi tingut, que de ben segur seran de l'interès de tothom.

Bé, de fet, aquest any ja l'he fet aquest post. No l'heu llegit? No l'heu vist? Per alguna cosa serà, ehem. Esperem que l'any que ve pugui fer-lo visible.

Molt bon any nou per vós i per la senyora Piritione, que sí, que serà un bon any segur.

Puji ha dit...

Bon any nou, Zinc i senyora. Que vostès el passin bé.

chamb ha dit...

com és possible que aquest blog només tingui 37 seguidors?

ho veieu com aquest país s en va en orris¡¡

Laia ha dit...

Molt bon any, senyor Piritione!! Hi estic d'acord, el que vingui, vindrà! I punt i seguit, i coma, i final!

zel ha dit...

Saps què em passa, Zinc? Cada vegada que llegeixo i rellegeixo els teus apunts, penso que una de les coses que hauries de fer fóra (toma ya) publicar els teus posts en un llibre, com fan d'altres sense ni la més petita gràcia, i en canvi tu les tens totes (toma ya!!!)

Ho dic de veritat, poca broma amb el teu humor, series un crak de vendes!

Bon any, bones diades, i, a veure, si et surten les tetes,volem una foto!

marta (volar de nit) ha dit...

Publiqui sr. Zinc, publiqui. La qualitat dels teus apunts s'ho mereix. Bon any!