divendres, 18 de febrer del 2011

Pedicura

Benvolguts lectors, benamades lectrius, benhetxurada fesomia d’aquesta persona cosa: s’acosta un nou cap de setmana i no teniu re a fer? El plan del dissabte a la nit és quedar-vos a casa i tallar-vos les ungles dels peus mentre mireu Salvame Deluxe? Pues amb tota veritat us dic dues coses:

1a cosa que us dic amb tota veritat: oju, que les ungles tenen tendència a sortir disparades en ser tallades, ergo aneu amb compte de no ratllar la pantalla.

2a cosa que us dic amb tota veritat: no us queixeu! Ací teniu una agenda (true story!) que us farà sentir afortunats de passar-vos el cap de setmana a casa tallant-vos les ungles (dels peus) i mossegant-vos els repelons* :

Divendres 18:

De 19:00 a 21:00 h - Meditació Sufí amb la Mercè, la Rosamonte, la Mercedes, la Mercedes B, la Laura, el José Antonio (diga-li tonto), la Maria àngels, la Pepi, la Paloma, la Marisa, la Mª Angeles, i la María.

A les 23:00 h Ball al Casal de Ca n’Amat amb la música de Toni Carlo.


Carlo va pujar per primer cop als escenaris l’any 1985 i actualment es dedica a la docència professional i a l’educació. Entre els seus treballs discogràfics destaquen A media luz, Nostalgia i Mirando el mar.


Dissabte 19:

De 9:00 a 17:30 h - Jornada Tècnica de fruita Dolça a Benifallet (sembla que al Sr. Cristóbal Farnós Farnós, gerent de l’empresa Electropoda, SL, se li ha girat fenya).


De 16:00 a 21:00 h - Cens de gamarús. (l’organització no especifica si busquen algun 1 m. [ZOO] Ocell de la família dels estrígids, o alguna 2 m. i f. [LC] [fem. gamarussa] Persona toixa, bestiota o cantanta tipu Marina Rossell.


Diumenge 20:

A les 11:00 h al Passeig del Parc de Sant Sadurní d'Anoia, discurs públic, a càrrec dels Testigus de Jehovà.

A les 16:00 h - A l'estadi municipal d'Alcarràs, FC ALCARRÀS B vs. LA GRANJA D'ESCARP.  Els alcarrassins, tercers classificats, intentaran aconseguir la victòria al Municipal d'Alcarràs on tant sols han cedit 7 punts dels 27 possibles. Trepidant clàssic del grup 21 de la Tercera Territorial Catalana (de futbol, suposo).



Bon cap de setmana i pròspera pedicura.

(*si no són els de les mans teniu tot el dret de queixar-vos) 


5 comentaris:

Sergi ha dit...

Vaig a començar a esmolar el tallaungles. A ell sí que se li ha girat fenya!

El porquet ha dit...

Benvinguts a la dimensió desconeguda.

El capità Nemo ha dit...

A l'Alcarràs se li ha lesionat el davanter centre i serà tot un estímul el veure com ho fa la jove promesa del planter alcarrassenc que el substituirà: un tal Adrià.

Anna Tarambana ha dit...

Doncs jo precisament em volia fer la pedicura, però amb aquestes propostes tan engrescadores ho hauré d'ajornar...

Mortadel.la ha dit...

OH! M'he perdut un dels millor actes, el del Diumenge dia 20, a les 11:00 h al Passeig del Parc de Sant Sadurní d'Anoia, discurs públic, a càrrec dels Testigus de Jehovà.

Quin greu! ;)