dilluns, 28 de març de 2011

Aixins

Dit petit de la mà esquerra, fila del mig. Dit del mig de la mà dreta, fila de dalt. Dit anular de la mà esquerra, fila de sota. Dit del mig de la mà dreta, fila de dalt. Dit índex de la mà dreta, fila de sota. Dit anular de la mà esquerra, fila del mig.

Aixins.

Molt bé. Ho veus com no era tant difícil? N’havies perdut el costum i per això se’t feia una muntanya. Però no és tant difícil. No, no ho és.

De fet, no es tracta de fer-ho bé. No es tracta de guanyar cap Nobel. Ni cap Pulitzer. Ni l'Englantina d'Or. Es tracta només de fer-ho. I ja està. Posar-s’hi. Deixar-se anar. Escriure. I surti com surti que, coneixent-nos, segur que no sortirà malament del tot.

Va, mou els ditets. Escriu aquelles coses que solies escriure.

...Fiatpunto. Núria Feliu. Ai las! Els Omellons (repeteixo: els Omellons). Fenya. Sant Vicenç i les Grenadines. Aixòs. Senyor Venanci de Girona (que té sis fills)...

Aixins. Molt bé. Va, fem-ho més difícil. Ara escriu el primer que et passi pel cap i que podria ser material d’un apunt (que, amb tants dies sense publicar re, segur que has acumulat material, no?).

...Els sostens de la sogra...

Aixins. Molt bé. Però val més que ho deixis aquí, que sembla que la cosa s’embolica. Ara descansa.

Per avui, ja has fet molt.


8 comentaris:

Sergi ha dit...

Magistral. Però m'he quedat amb les ganes de saber de què anava el post dels sostens de la sogra. M'hauré d'esperar a demà, a que torneu a fer l'exercici que heu reprès avui. Paciència.

Sr. Tinc ha dit...

Doncs aixins m'agrada: que els dits li tornin a respondre. I ànims. I tecles!

Jordi Casanovas ha dit...

Benvolgut Sr. Zinc si heu d'arribar als cinc per mes en tres dies quatre més.

El veí de dalt ha dit...

Necessiteu material d'inspiració? No mireu els diaris?

El porquet ha dit...

I ja està??? I què passa amb els sostens de la sogra?

Valga'm déu, quin neguit m'heu deixat a dins...

Unknown ha dit...

Amb això dels sostens de la sogra més que aixins a mi m'ha sortit "ainx"!

Susaina ha dit...

Benvolgut Zinc,

Ara torno a tenir fer en la vida, en Déu,en la independència de Catalunya i en el senyor Venanci que té sis fills.

Bentornat!

[Cruella]

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.