dimarts, 1 de desembre del 2009

De vegades veig tites

Si un servidor té el físic tan portentós que té i té unes hetxures tan perfectes, és gràcies a l'afició que té a sortir a córrer i a anar en bicicleta.

Tanmateix (bonic adverbi conjuncional adversatiu), darrerament, per uns motius èquits dels quals no n'heu de fotre bembé re, he deixat el deport bastant de banda. Conscient que aixòs no pot ser, i avançant-me als bons propòsits de principis d'any, he pres un determini i m'he apuntat al gimnàs per primera vegada a la meva vida.

De totes les coses que envolten el concepte anar al gimnàs n'hi ha una que m'ha llamat especialment l'atenció: la facilitat amb que alguns humans mascles mostren la tita. Aixins, cada cop que vaig al gimnàs en surto havent vist, sense exagerar, quinze o vint tites (i, exagerant, cent setanta-dues mil cent quaranta-dues, que equivaldria a veure la tita a tots els humans mascles residents a Wichita, Kansas, EUA)

Però no són les tites, sinó la xuleria (certament injustificada) amb que hom les exhibeix, el que m'ofèn. M'explico. Encabat de fer deport, jo sóc dels que arriben a la taquilla i es treuen la samarreta i els pantalons, però no pas els calçotets. Arribo a la dutxa amb les nobles parts pudorosament cobertes i, un cop dins el cubicle, em trec els calçotets i procedeixo a la dutxa (sense treure'm les xancletes en cap moment, no fos cas dels fongs). Posteriorment, i un cop sec, em poso uns calçotets nets, surto de la dutxa amb les nobles parts pudorosament cobertes i torno a la taquilla lluint pantorrilles i culet, però sense perdre en cap moment el bons modos.

Però, ai las! (bonica interjecció de lament), què fan la majoria d'humans mascles? Eh? Què fan? Pues arriben a la taquilla, s'ho treuen tot, i ale, avancen passadís enllà cap a la dutxa, brandant lànguidament el patètic cacauet. Perquè certament, els cacauets que hom exhibeix són ben esmirriats (comparats amb el d'un servidor, esclar). I el pitjor de tot és que ho fan com si es fessin el xulo. Com presumint: mireu què tinc, ole, ole, que aixencarro les cames i tot perquè ho vegeu més bé, ole, ole. I com més petita la tenen, sembla que més orgullosos desfilin. Suposo que deu ser per aixòs que jo passo tant recatadament.

Ahir em va colpir especialment un tio que, mancat totalment del sentit del decoro, s'afaitava la barba amb pilota picada. Res a dir, si no fos perquè... què fem els humans mascles quan ens afaitem? Què? Eh? Què fem? Pues ens acostem al mirall per veure més bé per on passa la fulleta, no fos cas que ens talléssim. I què dirieu que li passava al tio aquest cada cop que s'acostava al mirall? Eh? Què dirieu? Efectivament, ho heu endevinat: refregava tota la pebrotera per la pica del lavabo. Vaig estar a punt de llamar-li l'atenció, no tant pel fàstic que algú anés a rentar-se les mans a la pica confiant (ingènuament) en la higiene de l'acte, sinó pel fet que el tio pugués agafar fongs a la tita. No li vaig dir re. Ja s'ho farà.

Si tant li agrada ensenyar-la, no li vindrà d'aquí d'ensenyar-la també al dermatòleg. No?

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Home senyor zinc, també hi ha els que optem per solucions intermitges. No cal fer apologia del propi membre, però tampoc és cap escàndol despullar-se a la taquilla i cobrir-se amb la tovallola de camí i tornada de la dutxa. El procés de tapar-se un cop trets els calçotets suats i de posar-se els nets un cop seques les parts en qüestió es compta en segons, i no ha de ser cap daltabaix per ningú. Que tampoc no hi ha res de què presumir.

Celebro la seva espectacular dotació, i el felicito a vostè i a la senyora Piritione. Però ara em ronda pel cap un incident amb no sé quins calçotets d'ara fa un parell d'anys... espero que els conservés, que sempre van bé per fer-los malbé en ple exercici.

Jordi Casanovas ha dit...

Com que no vaig al gimnàs (ni ganes) no tinc aquest problema. Malgrat tot compta amb el meu absolut suport i es tindrà en compte l'escrit a l'hora d'anar a rentar-se les mans vagi a saber on.

Llum ha dit...

Jajaja! Molt bona, Zinc!

Però... això és que no has passat pel vestidor femení... Allà també la gent s'exhibeix sense cap mena de pudor.

Al principi jo m'asseia al banc per cordar-me les sabates (ja amb els pantalons posats, és clar). Però va arribar un moment que vaig preferir no asseure-m'hi... Després de veure que tothom s'hi asseia sense roba...

Puji ha dit...

No sé quin problema teniu tots plegats amb la nuesa. Si per mi fos, aniriem tots despullats pels puestus.

Bé, tots menys els que la tinguin més gran que jo, és clar (que evidentment són un petit grapat d'homes).

sànset i utnoa ha dit...

Jo abans anava al gimnàs. El gimnàs és un dels espais més juantxis del món: gent que hi anava engominada i veies com, al suar, la gomina anava gotejant per la cara. Gent amb samarretes de licra, que deuen ser de tot menys còmodes per fer esport. I homes despullats corrent pels vestidors. Jo, certament, al dutxar-me em despullava al vestidor, però acte seguit em tapava les parts nobles amb la tovallola. Cert és que hi havia gent que semblava que el gimnàs només fos una excusa per exhibir-se d’una estranya i subjectiva forma triomfal. Ara bé, el pitjor de tot era a la sauna...

Vaig acabar optant per fer créixer “l’abdominal” i deixar estar això de les abdominals...

*Sànset*

Josep B. ha dit...

Benvolgut senyor Piritione.

Sàpiga vosté que el fet d'anar ensenyant la tita es deu bàsicament a una necessitat perentòria d'autoafirmació. Necessitat que també justifica les hores malaguanyades al gimnàs d'aquests elements dignes de llàstima que han confós estàr sà amb tenir el greix organitzat i disfressat de múscul.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo, jo, jo... Quina imatge la del paio afeitant-se i refregant la tita per la pica. Ja posats podia haver aprofitat per pixar mentre s'afeitava.

Jordi ha dit...

Molt bo! Però home, ets una mica recatat. Sempre pots utilitzar la meva tàctica que és tapar-se amb la tovallola! No cal passejar-se amb gallumbus!!

Anna Tarambana ha dit...

A veure... no podria il·lustrar tot aquestes imatges... ho dic més que res perquè en quedi constància objectiva... eh? ;)

Eduard ha dit...

I a què us pensàveu que anava al gimnàs, la majoria de la gent? A fer esport?

ANGAS ha dit...

m'he passat tot el dia mirant-me la titola i no em sembla un cacauet. No diré a quina verdura em recorda, COGOMBRE!!

El veí de dalt ha dit...

Podries enviar a fer gàrgares a al pica aquesta a la teva estimadíssima NF!

paula ha dit...

Boníssim! al vestuari femení hi ha noies posant-se cremes durant mitja hora en pilota picada! crec que no fan esport ni res, només van a exhibir-se, amb tovallola al cap i sense tovallola al cos! va home va!
no ´se pq no em deixa fer el comentari des del meu blog!
https://wwwparaulespetites.wordpress.com