dijous, 3 de febrer del 2011

#quemestenim

El Jimmy Jump. Les golondrines. La Carpa Ramona. El Reial Club Deportiu Espanyol. El Pep Sala i la Banda del Bar. Els lavabos de Renfe-Plaça Catalunya. La Xocolata Torras. La coral polifònica Joia d’Alella. La Sarfa. Catalunya en Miniatura. El Josmar. El Petri. L’avió del Tibidabo. Els Omellons (repeteixo: els Omellons). Radio Teletaxi. L’elefanta Susi. L’aeroport d’Alguaire. El Jordi Hereu. El rompeolas. Les americanes del Xavier Sala Martín. Rioleón Safari. Can Tunis. Les cuineres de Sils. El diccionari Albertí. L’àrea de servei de la Panadella. El Crackòvia. La Fernanda Moruno de Castellbisbal. El Museu de Cera. Les retencions de la C-32. Les pel·lícules del Francesc Bellmunt.  Els cargols a la llauna. La Vicenteta. El Partit Humanista de Catalunya. La Casa Regional de Murcia Y Albacete (C/ Marquès de Campo Sagrado, 5-7, 08015 Barcelona). Els pets de monja. La tèrmica de Cercs. La Isona de Ventdelplà. Les benzineres Petro Miralles. Isla Fantasía. Els repetidors del Mont Caro. El conjunt musical Duet Joan&Toni. L’expressió “ambès de”. El Círculo Ecuestre. El circuit de Calafat. El ventríloc Selvin. La Penya Quinielística d’Eduardo Losilla. L’Alter Cola. El Lleidatuning, saló de cotxes tunejats (16 i 17 d’abril de 2011 a Lleida). La Margarita Minguillon. Una selecció nacional de twirling. La sala de ball “La Paloma”. El SonarKids. Les caves Rondel. L'herència de la Gauche Divine.

I aquella necessitat constant de de repetir-nos a nosaltres mateixos com en som, de bons.

16 comentaris:

Sergi ha dit...

Ara m'acabeu de deprimir, mestre Zinc. Un anunci tan maco, ja no me'l podré tornar a mirar de la mateixa manera. Perquè sí, tenim moltes coses en aquest el nostre país, i moltes de bones. Però de dolentes també n'hi ha, eh?

Sr. Tinc ha dit...

L'ha clavat: sempre aquesta mania estètica catalana d'inflar pit i collons quan la realitat diu el contrari: nació sense dret de decidir encotillada en un sistema autonòmic repressiu i aigualit... Per cert: la Carpa Ramonoa no fa tres metrus de malves?
Enhorabona pel post!

El porquet ha dit...

Oi oi oiii, l'àrea de servei de la Panadella! Amb la solera que havia tingut! Sempre plena de camioners, camions... ens foten el bo i millor d'aquest país.

Anònim ha dit...

... t'has deixat la Carmen de Mairena...

Anònim ha dit...

La Carpa Ramona no és un esser en si, és com un titol noviliari. Quant la Carpa Ramona actual mort, se'n escull una altra. La Carpa Ramona ha mort, visca la Carpa Ramona!

... ha dit...

Què fem? Emigrem o ens quedem?

Peix ha dit...

Gràcies Zinc per posar les coses al seu lloc!

Anònim ha dit...

La casa regional de Murcia_Albacete fa anys que no existeix!!!

Marc ha dit...

I "Els amics de les arts"

El capità Nemo ha dit...

L'anunci hauria de ser un publireportatge. Ah! No hi poden faltar les botigues "Bonarea".

Unknown ha dit...

M'ha agradat molt l'anunci! I teniu moltes més coses...Enhorabona per tanta cosa!! Vosaltres que podeu!!

llum ha dit...

I els peatges que dia a dia, trinco trinco ens toca pagar a tots els orgullosos catalanets cofois d'aquesta cofoieria cada cop més patètica. Com diu algú: emigrem?

zel ha dit...

Senyor Zinc, es pot fer un seguiment d'aquest apunt?

perquè què tenim... tenim de tot però més del que ens convé.

Laia ha dit...

En Josmar!! On anirem a parar...

jo no sé ballar ha dit...

i un senyor de Sort que fuma puros i assegura que la loteria acabarà en cinc.

Yeral ha dit...

Jajaja... Boníssim. Faig un retweet, ai, que això és un blog, coi.